ungareflektioner.blogg.se

Ung nyexad lärare reflekterar över lärarjobbet och skolvärlden.

Tiden flyger

Publicerad 2013-02-23 11:57:16 i Allmänt,

Tiden verkligen flyger och det är både bra och dåligt. Tiden går så fort att jag känner att jag inte hinner med allt ordentligt, som jag borde. Vissa lektioner känns mest som hastverk, då man inte haft tid ordentligt att verkligen sätta sig in i det och tänka efter. Nu är det sportlov och jag ska försöka hinna ikapp med rättning av nationella, planering och sådant som har halkat bakom. Förhoppningsvis startar jag på helt ny kula efter lovet.
 
Annars har det gått bra. Jag trivs, samtidigt som jag vet att det finns bättre ställen, bättre erbjudanden. Men så är det väl med nästan allt, egentligen. Det är konstigt hur fort man vänjer sig och anpassar sig till nya saker. Jag är längre inte speciellt morgontrött, å andra sidan har jag ju lagt mig vid nio varje kväll, haha. Men tror det är nödvändigt för att jag inte ska köra slut på mig själv. 
 
På ett sätt är jag väldigt glad för att jag hamnade på en sådan skola som jag hamnat på. Jag blir härdad, och det är väl så man får se det! Det mesta kommer väl kännas som en petitess i framtiden! 
 
Nej, nu ska jag faktiskt ha lite ledigt och ge mig ut i solskenet! 

Om

Min profilbild

Fröken

Jag är en 23-årig tjej från Stockholm som påbörjar mitt första lärarjobb i januari 2013. Följ med i lärarnas och mellanstadiets värld!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela